AcasăSPORTDa tarcoale Premiilor Oscar: Mike Tyson va juca intr-un film algerian

Da tarcoale Premiilor Oscar: Mike Tyson va juca intr-un film algerian

Mike Tyson va fi vedeta filmului "Algérie pour toujours"

Fostul pugilist american Mike Tyson va juca alaturi de umoristul Smain, cantareata Lorie si o pleiada de artisti algerieni intr-un lungmetraj de actiune ale carui filmari au debutat duminica la Oran.

Mike Tyson va fi vedeta filmului "Algérie pour toujours"

„Algérie pour toujours”, un film de actiune realizat de regizorul francez Jean-Marc Minéo, prezinta detaliile unui complot organizat impotriva Algeriei din zilele noastre. Un simpatizant al OAS, o structura clandestina care vizeaza mentinerea Algeriei sub influenta franceza, se stabileste in orasul Oran, unde creeaza o organizatie mafiota cu scopul de a cuceri tara. Raufacatorii trebuie sa infrunte insa un super-agent secret, specialist in arte martiale, dispus la orice pentru a apara Algeria si pentru a distruge acea organizatie. Acest film de actiune, care va fi lansat pe marile ecrane in 2014, este produs de Zakaria Romdane, de la compania de productie Acces V Production, cu sediul in Oran, care promite spectatorilor un lungmetraj de 130 de minute cu o actiune antrenanta, dupa modelul celor americane. Mai multi specialisti in arte martiale, printre care se numara Patrice Quarteron, Hoang Nghi, Patrick Kazu Tang si Thevada Dek, vor participa la acest film, alaturi de 33 de cascadori. Fostul pugilist Mike Tyson, in varsta de 47 de ani, este asteptat in septembrie la Oran pentru filmari. Anul trecut, el a sustinut pe mai multe scene americane un spectacol de tipul „one-man show”, intitulat „Undisputed Truth”, in care a vorbit despre suisurile si coborasurile din cariera sa.

Mike Tyson a devenit, in 1986, la varsta de 20 de ani cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenala in universul boxului profesionist a fost insa insotita de numeroase scandaluri in viata personala – inchisoare pentru viol, dependenta de droguri, multe scandaluri si agresiuni fizice.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger