AcasăSPORTCV-uri de cinci stele pentru Vaslui

CV-uri de cinci stele pentru Vaslui

Mateja Kezman este asteptat la Vaslui

Aflata in imposibilitatea de a face transferuri de mai bine de un an, FC Vaslui asteapta cu nerabdare data de 10 septembrie pentru a inregimenta jucatori.

FC Vaslui a avut interzis la transferuri in ultimele doua perioade de mercato, din cauza diferendumului avut cu sarbul Marko Ljubinkovic, dar suspendarea va expira la inceputul lunii septembrie.

Moldovenii au posibilitatea sa inregimenteze jucatori liberi de contract incepand cu 10 septembrie, iar pe fax-ul de la club s-au primit numeroase cv-uri impresionante ale unor jucatori care sunt in cautarea unui loc de munca.

Pe lista conducatorilor de la Vaslui se afla nume precum Luciano Figueroa (noua goluri in 15 selectii la nationala Argentinei si fost jucator la Villarreal, River Plate, Genoa si Boca Juniors), Mateja Kezman (17 goluri in 49 de selectii la nationala Serbiei si fost jucator la PSV Eindhoven, Chelsea, Atletico Madrid, Fenerbahce, Paris Saint Germain si Zenit St. Petersburg), Raul Bravo (14 selectii in nationala Spaniei si fost jucator la Real Madrid, Leeds United si Olympiakos Pireu), Maniche (sapte goluri in 53 de selectii la nationala Portugaliei si fost jucator la Benfica, Porto, Dinamo Moscova, Chelsea, Atletico Madrid, Internazionale Milano, FC Koln si Sportinga Lisabona) sau Leandro Grimi (fost jucator la AC Milan, Siena si Sporting Lisabona).

Aducerea fiecaruia ar insemna o lovitura de imagine, dar toti au un lucru in comun: au suferit accidentari care i-au impiedicat sa dea randamentul maxim in ultimii ani.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unde ati auzit voi aceste prostii? Kezman este de 2 zile jucatorul lui BATE Borisov. De Maniche si Raul Bravo nici macar ca zvonuri nu au aparut. In plus, Maniche nu ar veni niciodata in Romania, deoarece ar cere un salar de minim un milion de euro. O fi el Porumboiu darnic cu banii, dar ar fi o prostie sa dea atatia bani pe un jucator, ce are atatea esecuri la activ. Nici de Luciano Figueroa nu-s convins ca este pe lista Vasluiului. Nu mai scrieti bazaconii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger