AcasăSPORTCUTREMURATOR! "Pedeapsa pentru Iancu e prea blanda. Omul ala a distrus vieti"

CUTREMURATOR! „Pedeapsa pentru Iancu e prea blanda. Omul ala a distrus vieti”

Fabian Mucsi, fosta mare speranta a clubului de fotbal Politehnica Timisoara, il ataca dur pe Marian Iancu, fostul patron al gruparii de pe Bega.

In 2011, Mucsi era considerat unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani, insa declinul lui Poli si mai multe actiuni intreprinse de Marian Iancu si Gheorghe Chivorchian i-au adus, practic, retragerea din fotbal.

Conform telenova.ro, Mucsi avea 18 ani si era dorit de echipa germana Sandhausen. Totusi, tanarul fotbalist a cedat in fata amenintarilor lui Chivorchian si a semnat un nou contract, pe cinci ani, cu Poli Timisoara.

Intrarea in insolventa a clubului l-a facut sa-si dea seama ca nu mai are niciun viitor pe Bega. A insistat pentru transferul la Sandhausen, dar Marian Iancu nici nu a vrut sa auda.

Fabian Mucsi (sursa foto: telenova.ro)

Afaceristul i-a solicitat 10.000 de euro pentru a-i da drumul. Fotbalistul nu avea de unde sa scoata suma respectiva si, dupa ce s-a antrenat mai multe luni prin parcuri, a decis sa se retraga din activitate.

A ajuns in Danemarca, unde este student si mai incalta ghetele de fotbal doar din placere. Chiar daca a trecut peste momentele respective, Mucsi nu uita clipele dificile.

„I-au dat 12 ani de inchisoare lui Marian Iancu? Este o pedeapsa prea blanda. Pai daca unei batrane care fura o paine ii dai 2-3 ani, Iancu, la evaziunea pe care a facut-o, cat merita? Iancu a distrus vieti. Vietile unor copii, dar si vietile parintilor care au investit in cei mici. Ii doresc sa simta si el cum e sa vrei sa iesi cu capul afara si sa nu fii lasat”, a fost mesajul clar transmis de Mucsi.

author avatar
Cristi Ionita
1.255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger