AcasăSPORTCutremurator! Ce cadou isi doreste Mihai Nesu de ziua lui!

Cutremurator! Ce cadou isi doreste Mihai Nesu de ziua lui!

In loc de petreceri, cu multa bautura, muzica la maxim, cadouri si prieteni, asa cum este normal sa-si doreasca un tanar la aniversarea a 30 de ani, Mihaita Nesu vrea un singur lucru… sa se insanatoseasca.

Intervievat de o televiziune olandeza, la finalul meciului Ajax-Steaua, de pe Amsterdam Arena, la care a asistat si el, Mihai Nesu a vorbit despre recuperarea sa si despre cat de dificil i-a fost sa se obisnuiasca in aceasta postura.

„Acum, sunt OK, dar, in primul an, mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu situatia mea. In al doilea an, cele cinci luni pe care le-am petrecut la o clinica, in America, m-au ajutat sa ma adaptez la noua mea viata. Acum ma simt mult mai bine, iar pasii mici cu care progresez imi dau sperante pentru viitor. Ma bucur ca am putut veni la meci. Nu stii niciodata ce te asteapta cand esti in situatia mea. De exemplu, am vrut sa merg si la antrenamentul oficial al Stelei, cu o seara inainte de meciul cu Ajax, dar nu m-am simtit bine si am preferat sa ma odihnesc”, a afirmat Nesu.

Mihai a acordat un interviu si televiziunii Pro TV, tot din Olanda,  in care a dezvaluit ce si-ar dori sa primeasca de ziua lui: „In Romania, de obicei, eram in cantonamente de ziua mea de nastere. In Olanda, n-am sarbatorit decat in cadru intim. Acum, nu-mi doresc nici un cadou. Astept sa ma fac sanatos intr-o zi. In rest, alte pretentii nu mai am”, a spus Nesu.

 

 

author avatar
Alina Costache
2.370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger