AcasăSPORTCutremur la Tg. Jiu! Grig a demisionat de la Pandurii, vine Andone!...

Cutremur la Tg. Jiu! Grig a demisionat de la Pandurii, vine Andone!

Petre Grigoras nu a suportat afrontul facut de conducerea gorjenilor, care l-a readus la echipa pe Stojan Vranjes, si a demisionat. Marin Condescu s-a miscat repede si i-a oferit postul lui Ioan Andone.

Grigoras (centru) nu-l va mai avea la ordine pe Radut (dreapta)

Cu o zi inaintea reunirii lotului echipei gorjene, Petre Grigoras a discutat cu Marin Condescu situatia de la echipa. Tehnicianul a considerat ca, prin readucerea lui Stojan Vranjes, este luat la misto, drept pentru care a decis sa nu mai continue la Pandurii Tg.Jiu, echipa la care se afla din 2010.

Andone a avut trei luni de pauza dupa ce a fost demis de CFR Cluj

Cei doi avusesera un conflict in urma cu un an, cand bosniacul l-a acuzat intr-un interviu ca nu a avut „cojones” (oua) sa-i spuna ca va fi rezerva la un meci cu Rapid. „Cine este acest Vranjes? E cumva Messi? Acest Vranjes nu mai exista pentru mine. A facut prea multe la Pandurii, a plecat de atatea ori de la antrenamente. Din punctul meu de vedere, Vranjes nu mai are ce cauta la Pandurii, in vestiarul echipei nu va mai intra. Daca Vranjes va mai fi primit la Pandurii, atunci nu voi mai veni eu!”, a spus atunci Grig. „!Contractul a fost reziliat de comun acord. Voi lua o pauza in perioada urmatoare. M-am gandit de mai mult timp la aceasta varianta”, a declarat, ieri, tehnicianul in varsta de 48 de ani. Tot ieri, Ioan Andone a fost sunat de conducerea Pandurilor pentru a-i lua locul lui Petre Grigoras.

Antrenorul va veni in cursul zilei de azi la Tg. Jiu pentru a negocia la fata locului. „Este posibil sa fie si Ioan Andone viitorul antrenor. Oricum, miercuri vom anunta oficial cine vine dupa Grigoras”, a declarat presedintele gorjenilor, Eugen Parvulescu. Grigoras ar putea ajunge la fosta sa echipa, Otelul Galati, care ar dori un proiect pe termen lung cu antrenorul care i-a mai condus intre 2006 si 2009.

author avatar
Sebastian Stan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger