AcasăSPORTCutremur la Bayern Munchen: poliția a descins la sediul clubului

Cutremur la Bayern Munchen: poliția a descins la sediul clubului

bayern munchenCutremur la Bayern Munchen: poliția a descins la sediul clubului

Cutremur la echipa germană de fotbal Bayern Munchen, după ce poliția a descins la sediul clubului pentru spălare de bani.

Conform jurnaliștilor de la Bild, poliția din Germania suspectează o posibilă legătură între Uli Hoeness, președintele onorific al clubului din Bundesliga, și oligarhul rus Alisher Usmanov. Astfel, ofițerii de la Oficiul Federal de Poliție Criminală au luat cu asalt sediul și stadionul campioanei Germaniei.

Acuzații de spălare de bani și legături cu oligarhi ruși

Ofițerii de la Oficiul Federal de Poliție Criminală au percheziționat sediul lui Bayern Munchen în cadrul unui dosar de spălare de bani deschis împotriva lui Alisher Usmanov, un oligarh rus în vârstă de 69 de ani care este foarte bun prieten cu Vladimir Putin, președintele Rusiei. Miliardarul este bănuit că în perioada 2017 – 2022 ar fi transferat bani proveniți din evaziune fiscală.

Oamenii legii au făcut legătura între Bayern Munchen și rusul Alisher Usmanov deoarece Uli Hoeness, președintele de onoare al clubului din Bundesliga are o relație foarte bună cu milionarul din Rusia. Mai mult, oficialul lui Bayern Munchen l-ar fi invitat pe Alisher Usmanov la mai multe meciuri importante ale nemților din Champions League.

Conform sursei citate mai sus, anchetatorii au precizat că Bayern Munchen nu este cercetată, ci doar reținută ca fiind în cunoștința faptelor și asimilată ca martor în acest proces în care este implicat Alisher Usmanov.

Parchetul de la Frankfurt a anunțat că „autoritatea noastră nu efectuează nicio investigație, și nici nu prevede sancțiuni împotriva lui Bayern Munchen sau a membrilor clubului”, dar că investigațiile nu sunt finalizate și nu se pot oferi mai multe informații în acest caz.

author avatar
Andreea Vlad
572 afisari

7 COMENTARII

  1. Germania un gunoi de tara care nu are nici un viitor ,o colonie amerloca plina de drogati ,pedofili si homalaii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger