AcasăSPORTCutremur în Liga 1! Șase jucători de la Dinamo, depistați cu Covid-19....

Cutremur în Liga 1! Șase jucători de la Dinamo, depistați cu Covid-19. Mulțescu: „Cineva nu a respectat regulile”

Dinamo

Dinamo tremură serios pentru evitarea retrogradării. Echipa din Ștefan cel Mare mai primește însă o lovitură: șase jucători au coronavirus. Jucătorii roș-albilor și-au făcut testul pentru COVID-19 în urmă cu două zile, iar azi au venit rezultatele.

Din informaţiile transmise oficialii clubului, cei şase jucători care au ieşit pozitiv la testul COVID-19 sunt Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Stefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.

Partida cu Chindia se amână pentru a doua oară

Situația de la Dinamo a fost confirmată de Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste, care, de asemenea, a anunțat că partida cu Chindia Târgoviște, programată de la ora 19:00, va fi amânată.

„Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Meciul s-a amânat, nu am luat o decizie scrisă, dar, cu certitudine, meciul se amână pentru o dată ulterioară”, a declarat Justin Ștefan, la ProX, potrivit digisport.ro.

Meciul Dinamo – Chindia se amână, astfel, pentru a doua oară în ultima lună din cauza COVID-19. Partida, ce ar fi trebuit, inițial, să se dispute pe 12 iunie, a fost reprogramată pentru 16 iulie după ce magazinerul clubului din Ștefan cel Mare a fost confirmat pozitiv.

Mulțescu, extrem de nemulțumit de elevii lui

Antrenorul Gheorghe Mulțescu este îngrijorat după apariția focarului de COVID-19. Tehnicianul spune că jucătorii sunt de vină, pentru că n-au respectat regulile impuse de club. „Dacă n-au înţeles că treaba este serioasă, ce le poţi spune jucătorilor? Este clar că undeva, cineva nu a respectat ceea ce trebuie. Păcat, situaţia era oricum gravă pentru noi.

Regretul e cu atât mai mare cu cât băieţii chiar au fost foarte vioi la antrenament, foarte implicaţi. Au fost două zile foarte bune, dar vine o astfel de lovitură când nici nu te aştepti. O să chemăm de la juniori, nu avem ce să facem. Am fost prevăzător şi am mai luat un portar, al treilea, pentru că m-am temut de vreo accidentare, plus câţiva jucători de câmp”, a spus Gheorghe Mulțescu, pentru Digi Sport.

author avatar
Andreea Vlad
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger