AcasăRecomandariCutremur! Burleanu il bate pe Avram si devine sef la FRF!

Cutremur! Burleanu il bate pe Avram si devine sef la FRF!

Schimbare istorica la „Casa Fotbalului”: dupa un sfert de secol de domnie la Federatie, Mircea Sandu ii lasa locul lui Razvan Burleanu, candidatul-surpriza al alegerilor de miercuri.

Razvan Burleanu este cel mai important om din fotbalul romanesc

La 29 de ani, Razvan Burleanu a reusit ceea ce niciun alt conducator de club din Romania n-a reusit, chiar daca puciuri au incercat mai toti patronii „cu greutate” din Liga 1: dinamitarea hegemoniei instaurate de Sandu si Kassai la Federatie si, implicit, in esaloanele inferioare. Burleanu – pana acum sef al Federatiei Romane de Minifotbal – a castigat alegerile reusind sa il invinga, in turul al doilea, pe contracandidatul Vasile Avram. Procedura de numarare a voturilor a fost repetata de mai multe ori, din cauza unor nereguli. La ultima numaratoare s-au inregistrat 175 de voturi, desi in sala erau doar 173 de membri afiliati. La al doilea tur de scrutin, reprezentantii cluburilor, la propunerea lui Razvan Burleanu, au scris pe biletele de vot numele candidatului pe care doresc sa-l voteze, spre deosebire de primul tur, cand pe buletine erau trecute numele candidatilor. Dupa primul tur, Razvan Burleanu a primit 72 de voturi, iar Avram 59. Al treilea candidat a fost Gheorghe Chivorchian, cu 29 de voturi, in timp ce fostul fotbalist Sorin Raducanu nu a primit niciun vot. La vot au participat 173 de membri afiliati din 224.
Prima decizie luata de noul sef al Federatiei: l-a dat afara pe Adalbert Kassai chiar in timp ce-si sustinea discursul de invingator!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
833 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger