AcasăSPORTCurtat de marile cluburi din Europa, Neymar a "semnat" cu o actrita...

Curtat de marile cluburi din Europa, Neymar a „semnat” cu o actrita brazilianca

Multi specialisti se intreaba care este motivul pentru care super-starul Neymar evita, inca, sa faca pasul catre unul dintre marile cluburi ale Europei. Raspunsul pare a fi mai simplu ca oricand: copilarosul atacant al luI FC Santos adora prea mult viata nebuna din Brazilia natala.

Bruna e obisnuita sa filmeze in costum de baie

Adulat de numerosii fani ai lui FC Santos, Neymar se teme ca, in cazul in care accepta o oferta din Europa, ar putea deveni un paria pe Batranul Continent in cazul in care nu poate repeta evolutiile ce l-au facut celebru. In plus, fotbalistul de 20 de ani se pare ca este si indragostit lulea.

Neymar si iubita lui sunt impreuna de doua luni

Nu de Fernanda Barroso, tanara care anul trecut i-a daruit un fiu, pe David Lucca, ci de Bruna Marquezine (17 ani), o actrita din Rio de Janeiro. Poreclita „Selena Gomez” a Braziliei, Bruna a aparut deja in peste 10 productii de televiziune si detine rolul principal in doua piese de teatru, dar s-a remarcat si prin lejeritate cu care joaca in scene in care este imbracata super-sexy sau doar in costum de baie, desi este considerata o minora. De altfel, exista zvonuri ca cei doi sunt atat de indragostiti unul de celalalt incat planuiesc sa se casatoreasca anul viitor, dupa ce Bruna va implini 18 ani.

author avatar
Cristi Ionita
966 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger