AcasăSPORTCurelea - 99,99% transferat la Rapid!

Curelea – 99,99% transferat la Rapid!

Costin Curelea este golgeterul Sportului Studentesc din ultimii ani

Dupa rezolvarea transferului lui Paul Codrea, finantatorul George Copos l-a anuntat pe Ioan Ovidiu Sabau ca ii va mai trimite un jucator la antrenamente. Este vorba despre golgeterul Sportului Studentesc, Costin Curelea, pe care boss-ul Rapidului l-a convins sa imbrace tricoul „alb-visiniu”.

Costin Curelea este golgeterul Sportului Studentesc din ultimii ani

Patronul giulestenilor se lauda ca a rezolvat cel mai dorit transfer din 2004 incoace: Costin Curelea (28 de ani) este – pentru a cata oara? – jucatorul Rapidului. „In proportie de 99,99%, e al nostru!”, i-a spus George Copos antrenorului Ioan Ovidiu Sabau.

Luni, golgeterul Sportului din ultima editie de campionat este asteptat la ProRapid, sa efectueze prima sedinta de pregatire alaturi de noii sai coechipieri. Din cate se pare, Vasile Siman va primi 300.000 de euro in schimbul cedarii fotbalistului, banii provenind din vanzarea lui Sabrin Sburlea la FC Vaslui! Daca nu apare nicio surpriza pana la finele saptamanii, Costin Curelea va fi cel de-al 10-lea jucator transferat de Rapid in aceasta vara, dupa Catalin Albut, Nemanja Milisavljevic, Octavian Abrudan, Ionut Voicu, Wallace, Stefan Figuerado, Dorin Goga, Renan Silva si Paul Codrea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger