AcasăSPORTCUPA VOINICELUL – SĂRBĂTOARE ÎN FAMILIA JUDOULUI ROMÂNESC!

CUPA VOINICELUL – SĂRBĂTOARE ÎN FAMILIA JUDOULUI ROMÂNESC!

Prof. Univ. Dr. Dan Deliu a strâns din nou în jur atât de frumoasa familie a judoului românesc!

Săli pline! Cu antrenori cu un ”istoric” de performanțe istorice naționale și internaționale cu adevărat impresionante! Cu părinți mândri, cărora nu le vine să creadă că, într-o Românie ca a zilelor noastre, zdruncinată din păcate de probleme sociale și de educație atât de grave, copiii lor au parte de tot ceea ce și – au dorit: Sport. Educație. Sănătate. Prietenii adevărate cu ceilalți colegi din marea familie a judoului românesc. Cea care, și de această dată s-a reunit în jurul familiei Deliu. Și deci implicit a familiei Clubului CSȘ 5 AS Voinicelul București.

Sub ”aripa” staff-ului tehnic, acolo unde sensei sunt vicepreședintele Federației Române de Judo, Prof. Univ. Dr. Dan Deliu (Centura Neagră 6 Dan) și continuatorul tradiției uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate familii din sportul românesc, Robert Deliu (Centura Neagră 2 Dan).

Denisa, Robert și ”copiii” lor minunați!

Fotografiile publicate fiind suficiente pentru a arăta cel mai bine spiritul în care s-a desfășurat o nouă ediție a Cupei VOINICELUL, cea din data de 15 mai 2023.

Și la care au participat 60 de sportivi selectați de la Clubul CSȘ 5 AS VOINICELUL București( cu sensei Dan Deliu și Robert Deliu), Clubul Judo School Chitila cu sensei Denisa Deliu ( Centura Neagră 1 Dan) și Alina Ceaușu ( Centura Neagră 1 Dan).

Organizatorii subliniind că ” această competiție amicală a avut ca scop încurajarea micilor practicanți de judo, să învețe să își gestioneze emoțiile în cadrul unor competiții – lucru care îi va ajuta în viitorul apropiat inclusiv la gestionarea inerentelor emoții în cadrul testelor/ examenelor școlare – cum să aplice tehnicile învățate la antrenamente și să socializeze cu copiii de la alte cluburi.

De asemenea, nu trebuie uitat că judo îi învață cum să se ridice după ce au căzut, cum să se pregătească inteligent pentru a câștiga data viitoare într-o altă competiție, cum să rămână modești atunci când sunt învingători.

Astfel că toți micii judoka au fost entuziasmați și au avut doar de câștigat la Cupa VOINICELUL”.

Așa că părinții își pot da cu inima plină copiii la judo! Un sport care contează tot mai mult în sportul românesc și nu numai. Dovadă că sensei Denisa Deliu a fost invitată, în calitate de reprezentant al Uniunii Europene de Judo la Masa Rotundă „Dizabilitate și Sport : Calea spre comunitate” care va avea loc în data de 22 mai 2023, în cadrul Comisiei pentru tineret și sport din Camera Deputaților. Pentru a vorbi încă o dată despre judo adaptat la nivel european și despre proiectul ”Judo se joacă, CE Spui?”, realizat împreună cu Gabriela Iftimescu și Daniel Zodian de la Clubul Sportiv Bronx Bacău.

author avatar
Matei Gabriel
855 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger