AcasăSPORTCupa Romaniei:CFR elimina Dinamo si se califica in semifinale!

Cupa Romaniei:CFR elimina Dinamo si se califica in semifinale!

CFR Cluj – Dinamo a fost, intr-adevar, un meci care si-a respectat statutul de derby, echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei stabilindu-se abia dupa prelungiri.
Partida a inceput in nota de dominare a gazdelor, care au reusit sa impinga jocul spre buturile lui Balgradean inca din primele minute. Totusi, imprecizia lui Kapetanos (min.9) si nesansa in cazul portughezului Rui Pedro (min.11) au facut ca tabela sa ramana neschimbata. Dupa o jumatate de ora, Boubacar a fost eliminat, primind cel de-al doilea cartonas rosu pentru un fault dur la Muresan. Culmea, desi in inferioritate numerica, Dinamo s-a asezat mai bine in teren si a reusit sa blocheze toate atacurile gazdelor.
Repriza secunda a debutat la fel, cu CFR in ofensiva, insa cei care au deschis scorul au fost oaspetii; Alexe (min.62) l-a executat pe Felgueiras cu un sut din interiorul careului. Doar patru minute s-au bucurat dinamovistii, Bastos restabilind egalitatea la o faza in care a pacalit din fenta trei adversari. In prelungiri, „torpila” direct din lovitura libera a capitanului Muresan (min.101) a adus CFR-ul in avantaj, 2-1, acesta fiind si scorul final al intalnirii. „Cainii” au terminat meciul in genunchi, Nica fiind si el eliminat in ultimele minute.
Clujenii s-au calificat mai departe si acum asteapta confruntarea dintre Rapid si Astra pentru a-si afla adversara din semifinale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger