AcasăSPORTCupa Romaniei nu se mai vede la Pro Tv

Cupa Romaniei nu se mai vede la Pro Tv

Cupa Romaniei, un trofeu ravnit de toate echipele din Romania

Digi Sport si Dolce Sport pun monopol pe fotbalul din Romania. Dupa meciurile din Liga 1, cele doua televiziuni si-au trecut in portofoliu si partidele din Cupa Romaniei!

Cupa Romaniei, un trofeu ravnit de toate echipele din Romania

Asadar, Cupa nu se mai vede la Pro Tv. In urmatorii trei ani, drepturile exclusive apartin canalelor de nisa ale cablistilor RCS&RDS si Telekom. Postul din Pache Protopopescu va detine doar doua optiuni (cele free-to-air), anunta Andi Vilara. Responsabilul de achizitii al Digi Sport a fost prezent, ieri, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului, in contextul analizarii de catre membrii CNA a unei solicitari primite de la RCS&RDS pentru modificarea licentei audiovizuale a acestei televiziuni. Intrebat despre competitiile sportive detinute de Digi Sport, Vilara a spus: „Am cumparat suficient de multe drepturi tv pentru a putea sa satisfacem toate gusturile. Astazi se va anunta ca am luat si Cupa Romaniei la fotbal. Noi avem toata Cupa, impreuna cu Romtelecom (n.n. – actualul Telekom), iar Pro Tv va primi doua optiuni free-to-air, dar sunt meciuri pe care le vom transmite si noi”.
Licitatia pentru obtinerea drepturilor tv a Cupei Romaniei in urmatorii trei ani a fost organizata de Federatia Romana de Fotbal, for care patroneaza aceasta competitie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger