AcasăSPORTCupa Mondială 2022 din Qatar a inventat suporterul "de meserie". Cu cât...

Cupa Mondială 2022 din Qatar a inventat suporterul „de meserie”. Cu cât sunt plătiţi oamenii angajaţi să facă atmosferă (VIDEO)

Cupa Mondială 2022 din Qatar a inventat suporterul "de meserie". Cu cât sunt plătiţi oamenii angajaţi să facă atmosferă

Cupa Mondială 2022 din Qatar începe dumincă, 20 noiembrie. Oganizatorii de la Doha au luat măsuri „drastice” pentru a nu se face de râs. Informația conform căreia există mulți fani „închiriați” se confirmă, iar acum s-au aflat și mai multe detalii.

Se pare că suporterii sunt aduși din Pakistan și ar primi pentru fiecare zi în care „profesează” 10 euro.

Ce facilităţi primesc suporterii „de meserie”?

Aceștia au parte și de cazare gratuită din partea organizatorilor, dar și 3 mese pe zi. Se pare că anumite meciuri nu vor avea parte de o asistență foarte numeroasă, iar pentru ca stadioanele să nu fie goale, acești „fani închiriați” vor fi duși gratuit la confruntările respective.

Imaginile cu așa ziși fani ai Argentinei, de origine pakistaneză, au făcut înconjurul lumii, stârnind stupoare. Ei au și obligația de face atmosferă în fanzone-urile special destinate, în afara arenelor, pentru a da senzația unui ambiant demn de o Cupă Mondială, care altfel ar fi cu adevărat o dezamăgire.

Cât costă să bei o bere la CM 2022?

Alcoolul nu va putea fi consumat de către suporteri în fan zone-urile special destinate și nici pe stadioane, cu o singură excepție. Fanii deplasaţi la Doha care vor avea bilete „hospitality”, la loje, vor putea să-și cumpere băuturi alcoolice.

Prețul unui astfel de tichet pentru fani este însă unul uriaș, aproximativ 22.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
408 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger