AcasăSPORTCupa Davis: Romania - Danemarca 2-0 Adi Ungur s-a chinuit cu anonimul...

Cupa Davis: Romania – Danemarca 2-0 Adi Ungur s-a chinuit cu anonimul Pedersen

Echipa de Cupa Davis a Romaniei este la un pas de calificarea in turul II al Grupei I Euro-Africane, „tricolorii” avand deja 2-0 cu Danemarca, dupa disputarea primelor doua meciuri de simplu.

Dupa ce Marius Copil l-a surclasat, scor 6-3, 7-6, 6-4, pe Frederik Nielsen, liderul echipei adverse, Adrian Ungur a facut 2-0 pentru Romania la capatul unui meci-maraton disputat impotriva lui Martin Pedersen.

Desi era mare favorit, Ungur s-a chinuit enorm si a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l invinge pe Pedersen, un jucator rudimentar, dar tenace si care s-a batut pentru fiecare punct pus in joc.

Ungur a castigat fara mari probleme primele doua seturi, 6-2, 7-6, dar Pedersen a revenit fantastic si si-a adjudecat urmatoarele doua seturi cu acelasi rezultat, 6-4.

In decisiv, tenismenul nostru a calcat pe acceleratie si s-a impus clar, 6-2, aducand al doilea punct al echipei noastre.

Maine este programata intalnirea de dublu in care Florin Mergea si Horia Tecau vor da piept cu Nielsen si Thomas Kromann.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger