AcasăSPORTCumparaturile de Sarbatori il pot da afara pe Cosmin Cernat de la...

Cumparaturile de Sarbatori il pot da afara pe Cosmin Cernat de la TVR!

In noiembrie 2011, conducerea TVR hotara ca nimeni din institutie sa nu mai foloseasca masina de serviciu in interes personal. Project managerul departamentului sport a ignorat aceasta directiva, iar acum a intrat in atentia Consiliului Director.

Cernat are 12 ani de munca in curtea TVR-ului

Revenit in TVR in 2010, dupa o experienta suficient de bine recompesata la Kanal D, Cosmin Cernat parea ca si-a solidificat pozitia in organigrama postului public. Fostul sot al atletei Monica Iagar se ocupa de coordonarea proiectului UEFA Champions League, a meciurilor echipei nationale de fotbal si a transmisiunilor sportive speciale de la TVR. De curand, insa, a intrat in atentia Consiliului Director, dupa ce a ignorat o directiva trasata de insusi presedintele director general Alexandru Lazescu. Acesta ceruse tuturor angajatilor sa renunte sa mai foloseasca masinile de serviciu in interes personal.

Paparazzii l-au surprins pe Cernat in timp ce facea cumparaturi cu masina de serviciu

Cosmin Cernat nu numai ca se deplaseaza oriunde cu masinile TVR, dar – neposedand permis de conducere – el le foloseste cu tot cu soferii institutiei. Initial, cel mai bun prieten al lui Vlad Enachescu a fost atentionat de membrii Consiliului Director, asta dupa ce project managerul departamentului sport a fost fotografiat, de un tabloid central, impreuna cu un sofer de la TVR, facandu-si cumparaturile intr-un mall. Pentru ca a Cernat nu s-a „linistit”, un grup de „tovarasi” din TVR l-au reclamat conducerii, cerand sanctionarea lui Cosmin Cernat.

Surse din cadrul Consiliului Director sustin ca lui Cosmin Cernat i se pregateste chiar debarcarea, cel mai probabil in luna martie, cand va avea loc si o evaluare a activitatii din departamentul Sport.

author avatar
Sebastian Stan
1.100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger