AcasăSPORTCum va arata noul "Bernabeu"?

Cum va arata noul „Bernabeu”?

Machetele viitorului stadion "Santiago Bernabeu"

Presedintele campioanei Spaniei a inceput deja campania pentru alegerile care vor avea loc anul viitor. Florentino Perez a aratat fanilor cotizanti de ce merita sa mai fie votat inca o data.

Machetele viitorului stadion "Santiago Bernabeu"

Liderul campioanei Real Madrid a prezentat cele patru proiecte pentru refacerea stadionului „Santiago Bernabeu”, o arena care dateaza din 1947 si care a fost botezata dupa numele presedintelui legendar Santiago Bernabeu Yeste.

Conducerea madrilena nu a permis fotografilor sa intre cu camerele in care machetele erau asezate. Nici macar utilizarea telefoanelor mobile nu a fost permisa. Totusi, jurnalistii au putut afla ca proiectele care au intrat in concurs sunt cele propuse de Lamela-Populous, Moneo-Herzog&De Meuron, Norman Foster-Rafael de Lahoz si GMT Architekten-L35-Ribas.

author avatar
Sebastian Stan
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger