AcasăSPORTCum si-a cunoscut iubita miliardarul Roman Abramovici

Cum si-a cunoscut iubita miliardarul Roman Abramovici

Roman si Daria isi petrec o mare parte din timp la Londra

Oligarhul rus Roman Abramovici, patronul lui Chelsea Londra, a cunoscut-o pe Daria Jukova, actuala sa iubita, la o petrecere tip “sugar daddy”, chermeza la care fete frumoase vin ca sa-si gaseasca „sponsori”.

Roman si Daria isi petrec o mare parte din timp la Londra

Presa americana noteaza ca, desi este fiica unui celebru om de afaceri moscovit, Alexander Jukov, Daria si-a propus sa traiasca pe propriile picioare la Londra. Dupa ce a absolvit Universitatea din California, frumoasa rusoaica a ajuns in situatia de a cere ajutor in cadrul unei petreceri tip “sugar daddy”. La aceste reuniuni, tinere atragatoare si cu obiective bine determinate, solicita ajutorul unor barbati care au posibilitatea sa le finanteze proiectele. Astfel se pare ca Daria a ajuns sa-l cunoasca pe Roman Abramovici, in 2006, iar cu ajutorul lui a reusit sa inaugureze, un an mai tarziu, Fundatia IRIS, o organizatie non-profit dedicata promovarii evenimentelor culturale contemporane. Colaborarea dintre cei doi s-a transformat rapid intr-o poveste de dragoste, Daria dand nastere unui baiat, Aaron Alexander, in decembrie 2009.

Roman a divortat de Irina Malandina in martie 2007, dupa mai bine de 15 ani de casatorie, miscare care l-a costat pe oligarhul rus 213 milioane de euro. Daria a mai fost cuplata, timp de trei ani, cu fostul tenisman Marat Safin, cel care a parasit-o din cauza temperamentului vulcanic.

author avatar
Cristi Ionita
1.776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger