AcasăSPORTCum s-a vazut in "Charlie Hebdo" victoria Simonei la Roland Garros

Cum s-a vazut in „Charlie Hebdo” victoria Simonei la Roland Garros

Recentul succes al romancei aflate pe locul 1 mondial a ajuns in paginile mai multor publicatii din strainatate, fiind vorba despre un prim trofeu la un Grand Slam obtinut de Halep cu truda.

Mai nou, s-a aflat ca victoria Simonei la editia din acest an a celebrului turneu a fost tratata intr-o caricatura ce se regaseste in cadrul uneia dintre editiile saptamanalui de satira. Nu oricum, ci cu remarca „o romanca a castigat Roland Garros” insotind un personaj ce rade ridicand trofelul deasupra capului si strigand „fier vechi! fier vechi!.

Dupa cum era de asteptat, demersul nu a fost trecut cu vederea in Romania. Un alt campion la Roland Garros, Ilie Nastase, a avut un punct de vedere demn de a fi luat in seama. Subliniind faptul ca e, totusi, vorba despre o publicatie de satira, acesta a tinut sa transmita, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca „daca ei considera ca cupa (…) e facuta din fier (…) nici nu trebuie sa discutam”. „E incalificabila aceasta caricatura”, e de parere presedintele Federatiei Romane de Tenis, din cate a declarat intr-o interventie la acelasi post TV.

sursa foto1: Facebook/Simona Halep- Raed Krishan,  sursa foto 2 captura Twitter/ Regis Gay

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger