AcasăSPORTCum s-a sinucis Reghecampf la Vaslui

Cum s-a sinucis Reghecampf la Vaslui

Tehnicianul a avut Vasluiul in mana, dar a pierdut derby-ul de luni seara tradat de propria-i infatuare. La 1-0 pentru Steaua, Reghecampf a vrut sa-si zdrobeasca adversarul si a facut o gafa la fel de mare precum cea comisa de portarul Stanca la golul lui Sanmartean: a scos din teren un mijlocas si a introdus un atacant. Decizia a schimbat total cursul jocului.

Antrenorul Reghecampf a vrut sa faca la Vaslui bal, dar i-a iesit spital

Luni seara, stelistii au venit la Vaslui decisi sa castige partida contra rivalei la titlu si, daca se poate, sa-l demita pe Marius Sumudica. Iar pana in minutul 57, cu un avantaj de un gol pe tabela de marcaj, plus o dominare cvasitotala in teren, omologul Laurentiu Reghecampf chiar credea ca misiunea va fi una floare la ureche.

Prin victoria in fata Stelei, Sumudica si-a salvat postul

Apoi, ca din senin, tehnicianul Stelei a luat o decizie greu de inteles. Fudul si hotarat sa-si spulbere adversarul, sotul Anei Maria Prodan a aruncat in lupta inca un atacant, pe Nikolic, muntenegreanul inlocuindu-l pe mijlocasul de banda Adi Popa. Mutare fatala, spun specialistii, apreciind ca, prin decizia sa, Reghecampf i-a pus lui Sumudica, pe tava, centrul terenului. Viabila sau nu aceasta teorie, cert este ca, dupa operarea schimbarii, Steaua s-a prabusit, iar golurile marcate de Celeban (’59), Sanmartean (’83) si Niculae (’88) au aparut firesc.

Spune ca l-a schimat pe Popa pentru ca era obosit!

Dupa dezastrul de la Vaslui, Reghecampf a explicat ca l-a schimbat pe Popa pentru ca acesta „era obosit”. Cele patru partide ale jucatorului, disputate ca integralist la Concordia Chiajna, arata, insa, ca „Motoreta” trebuia accelerata, nu trasa pe dreapta. De eroarea lui Reghecampf s-a prins pana si finantatorul Stelei, Gigi Becali. „S-a stricat totul pentru ca a facut schimbarile proaste. Ce vina are echipa daca Reghecampf face schimbarile proaste?! Cum sa-l bagi pe Nikolic?! L-a scos pe Popa, cel mai activ jucator”, a tunat patronul gruparii din Ghencea.

Cum l-a lasat balta pe antrenor managerul Stoica

Sursele noastre indica faptul ca mutarea operata in minutul 57 a fost decisa de antrenor dupa ce acesta s-a consultat, pret de cateva secunde, cu MM Stoica. Ultimul, recunoscut drept cel mai bun manager de fotbal din istoria fotbalului romanesc, i-ar fi spus lui Reghe ca procedeaza foarte corect, asta desi, dupa meci, tot el a afirmat ca nu se baga in treburile tehnico-tactice, el fiind prins cu probleme organizatorice, legate de echipa, dar si de galerie.

Blestemul pamantului, blestemul portarilor

Luni seara, Reghecampf a realizat, inca o data, cat de nenorocite pentru el sunt confruntarile directe pe pamant vasluian, vezi esecurile suferite cu Gloria Bistrita, Univ.Craiova si Concordia Chiajna. Mai mult, antrenorul si-a amintit ca a mai prapadit un meci recent in fieful lui Porumboiu, tot pe mana unui portar. In primavara acestui an, antrenorul de atunci al Chiajnei a venit la Vaslui tot din postura de neinvins. Intre buturile Concordiei se afla nu Razvan Stanca, ci israelianul Edan Baruch, care a gafat la trei din cele patru goluri marcate de FC Vaslui.

author avatar
Sebastian Stan
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger