AcasăSPORTCum s-a ratat motociclistul Randy De Puniet din cauza unui model

Cum s-a ratat motociclistul Randy De Puniet din cauza unui model

Lauren si Randy s-au indragostit pe pista din Australia

La inceputul anilor 2000, Randy de Puniet era considerat o mare speranta a sporturilor cu motor. Dupa 12 ani de cariera profesionista, francezul trage linie si constata ca n-a castigat niciun titlu important.

Lauren si Randy s-au indragostit pe pista din Australia

In autobiografia sa, care sparge deja box-office-ul din Franta, De Puniet pune esecul pe seama relatiei extrem de tumultoase pe care o are cu modelul Lauren Vickers.

Bruneta este obisnuita sa pozeze sexy

In varsta de 26 de ani, bruneta i-a sucit mintile sportivului din postura de „Paddock girl”, defiland sumar imbracata in preajma liniei de start la Grand Prix al Australiei, Lauren fiind nascuta si crescuta la Antipozi.

Australianca si motociclistul francez sunt impreuna de sapte ani

Cei doi sunt impreuna de sapte ani, perioada in care „dragostea nebuna” l-a stors de vlaga pe motociclist care nu a mai reusit sa castige nicio cursa din 2005. Randy de Puniet se poate inscrie lejer in galeria sportivilor extrem de talentati care au platit tribut amorurilor gheboase, capitol la care specialisti par sa fie fotbalistii Alexandro Pato (AC Milan – in relatie cu Barbara Berlusconi), Kevin Prince Boateng (AC Milan – cu Melissa Satta) sau Mario Balottelli, cuplat cu toate femeile de pe planeta.

author avatar
Cristi Ionita
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger