AcasăSPORTCum preia Ionut Negoita clubul Dinamo: Plateste toate datoriile in contul actiunilor...

Cum preia Ionut Negoita clubul Dinamo: Plateste toate datoriile in contul actiunilor detinute de Badea!

Ionut Negoita va ramane actionar unic la FC Dinamo

Dupa Steaua si Rapid, a venit randul ca si Dinamo sa aiba un singur proprietar. Actualul presedinte executiv, Nicolae Badea, se va retrage din actionariat, conducerea clubului revenindu-i omului de afaceri Ionut Negoita.

Ionut Negoita va ramane actionar unic la FC Dinamo

Anticipata de cateva luni, retragerea lui Nicolae Badea din actionariatul FC Dinamo se va oficializa in maximum doua saptamani. Pana atunci, avocatii celor doua parti vor intocmi actele premergatoare transferului de putere catre Ionut Negoita.

Din cate se pare, varianta asupra careia s-a cazut de acord prevede ca Negoita sa achite toate datoriile clubului Dinamo (conditie obligatorie pentru obtinerea licentei de club profesionist!) in schimbul actiunilor detinute de Badea. Pana la finalizarea tranzactiei, viitorul patron din Stefan cel Mare tine aproape de Dumitru Dragomir, presedintele LPF, alaturi de care va merge, in weekend, la Madrid, pentru „El Clasico” Real – Barcelona, din etapa a 26-a a Primerei Division.
„Deocamdata, nu este nimic batut in cuie. Se apropie termenul de licentiere si trebuie sa gasim o solutie. Incercam sa facem din Dinamo un club stabil financiar, dar si din punct de vedere organizatoric”, a fost singurul comentariu facut, ieri, de Ionut Negoita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger