AcasăSPORTCum ne-a lasat Hizo cu o singura echipa in Liga Campionilor

Cum ne-a lasat Hizo cu o singura echipa in Liga Campionilor

Wesley a bagat-o in ate si cu elvetienii

Hizo nu a reusit sa-si conduca echipa spre victorie, care ar fi fost cu mult mai importanta decat pare, pentru ca Romania se lupta cu Elvetia pentru ramanerea pe locul 15 in topul coeficientilor eruopeni.

Wesley a bagat-o in ate si cu elvetienii

FC Vaslui nu a reusit decat un egal, pe teren propriu, in compania celor de la FC Zurich (scor 2-2) , dar isi pastreaza intacte sansele de calificare pentru primavara europeana. In celalat meci din grupa D, Sporting Lisabona a trecut cu 2-1 de Lazio si a ramas pe primul loc din grupa. Vasluienii au acumulat doua puncte si momenta se afla peste Lazio(1p) si FC Zurich(1p), in clasament.

Ne batem cu elvetienii pentru Liga Campionilor

In acest moment, Romania se afla pe locul 22 in clasamentul coeficientilor UEFA, ceea ce insemna ca vom putea trimite in sezonul urmator de Liga Campionilor doar o singura formatie, care va juca tur preliminar. Acest lucru nu poate fi schimbat decat daca vom acumula atatea puncte incat sa ajungem pe locul 15, loc ocupat momentan de Elvetia. Problema era ca din cele doua duble (Otelul-FC Basel si Vaslui-FC Zurich), ar fi trebuit acumulate maximum de puncte, deoarece ne despart 6 puncte in clasamentul coeficientilor, insemnand ca echipele romanesti au nevoie de 18 victorii, in timp ce cele elvetiene nu au voie sa acumueze niciun punct.

author avatar
Sebastian Stan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger