AcasăSPORTCum au sarbatorit tricolorii o infrangere cu 1-10: “Blondo, ti-o bagam si...

Cum au sarbatorit tricolorii o infrangere cu 1-10: “Blondo, ti-o bagam si noi in c*r?” Imagini STUPEFIANTE din avion!

Fotbalistii care fac parte din echipa Romaniei de tineret la fotbal, U16, au postat pe internet un filmulet in care si-au batut joc de o pasagera care dormea langa ei, in avionul care ii aducea din Irlanda. Incidentul a fost filmat dupa ce tricolorii Under 16 (sub 16 ani) au pierdut cu 1-10 meciul cu Germania, dar tinerii fotbalisti n-au prea fost afectati de evenimente.

Celebra infrangere din Irlanda, Romania U16 – Germania U16 1-10, nu i-a deranjat foarte tare pe „tricolori”, ba, mai mult, acestia si-au gasit rapid subiect de batjocura chiar in avionul care-i aducea acasa: o femeie care dormea pe unul din scaunele de langa jucatori a fost tinta glumelor proaste ale acestora.

Intreaga scena a fost filmata, si apoi postata pe Facebook, de mijlocasul Academiei Hagi, Mihai Oarna, 16 ani: elface misto de fata, in timp ce citiva colegi il sustin entuziasmati.

OARNA: Zburam, langa noi avem cea mai urata femeie din lume! Blonda asta-i cea mai urata femeie din lume!
COLEG: Da, ca tin eu! (telefonul)

OARNA: Blondooo! Baaa! Blondooo!  Lasa, ma, ca stiu eu! Ba, n-auzi? Mai dormi mult?
COLEG: Kikila Balantan! Kikila Balantan! Jack Daniel’s! Am masina decatopabila acasa! (ironie la un filmulet postat pe internet, infatisandu-l pe „Mihaita din Berceni”, personaj cunoscut dupa ce a declarat ca e fiul nelegitim al lui Ilie Dumitrescu: acesta pronunta gresit cuvintele „tequila”, „Ballantine’s” si „decapotabila”)

OARNA: Hai, ma, ti-o bagam si noi in c*r?

OARNA: Ba, nu mai rade! Daca-ti dau un pumn, te scot prin avion!
COLEG: Da-te-n m**ii ma-tii!

OARNA: Trezeste-te, ma, da-te dracu’!
COLEG: Opreste, ba! Baaa! Lasa blonda-n pace!

OARNA: Vrei sa zbori pa dinafara?

Gestul tinerilor fotbalisti vine dupa o infrangere dureroasa cu Germania. Tricolorii cu varste sub 16 ani au pierdut cu 1-10 in fata nemtilor.

Sursa: gsp.ro

author avatar
Alina Costache
1.605 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger