AcasăSPORTCum au fost primiti in Japonia sportivii medaliati la Jocurile Olimpice Londra...

Cum au fost primiti in Japonia sportivii medaliati la Jocurile Olimpice Londra 2012! – FOTO/VIDEO

(foto: Agerpres)

Sute de mii de japonezi au umplut, luni, strazile din centrul capitalei Tokyo. Au vrut sa-i intampine cu urale si aplauze pe sportivii care au obtinut medalii la recent incheiata Olimpiada de la Londra.

(foto: Agerpres)

Cele 38 de medalii obtinute de reprezentatii Japoniei, cele mai multe din istoria acestei tari la Olimpiada, trebuia sarbatorita cum se cuvine. Parada de luni, din Tokyo, a depasit orice asteptari. Sute de mii de oameni au ocupat, zeci de minute, strazile din centrul capitalei.

[youtube]JRYgMdUgzNk[/youtube]

(foto: Agerpres)

Delegatia olimpica a Japoniei a defilat, cu mic, cu mare, la bordul unor autocare supraetajate. Iar japonezii nu s-au dezis si au fotografiat si filmat fiecare secunda a defilarii sportivilor lor de aur. Pe langa cele sapte titluri olimpice, si, fireste, tot atatea medalii de aur, reprezentantii delegatiei Japoniei s-au intors acasa de la Jocurile Olimpice Londra 2012 cu 14 medalii de argint si 17 de bronz.

Mai trebuie spus ca Tokyo, capitala Tarii Soarelui Rasare, este una dintre candidatele aflate in lupta pentru organizarea editiei din 2020 a Jocurilor Olimpice de vara, dupa ce, urmatoarea editie, cea din 2016, va fi gazduita de Rio de Janeiro.

[youtube]9wlH-FuzFV0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger