AcasăSPORTCum au chefuit dinamovistii dupa castigarea Cupei Romaniei

Cum au chefuit dinamovistii dupa castigarea Cupei Romaniei

Desi au celebrat impreuna pe teren cucerirea cupei, masa si dansul s-a facut pe cont propriu

Chiar daca Dinamo a cucerit primul trofeu dupa o pauza de 5 ani, conducatorii din Stefan cel Mare nu au organizat nicio petrecere pentru a marca succesul cu Rapid de miercuri seara. Jucatori s-au imprastiat fiecare pe unde au putut, actionarii la fel, iar antrenorul Dario Bonetti a ales sa cineze cu sotia.

Desi au celebrat impreuna pe teren cucerirea cupei, masa si dansul s-a facut pe cont propriu

Miercuri seara, Dinamo a izbutit sa incheie sezonul cu fruntea sus, „cainii” cucerind cea de-a 13-a Cupa a Romaniei din vitrina clubului. A fost o victorie cu 1-0 in fata Rapidului, pe „National Arena”, un succes adus de Adrian Scarlatache, aflat la ultimul meci in tricoul gruparii din Stefan cel Mare. „Cainii” au trecut peste deziluzia pierderii campionatului, in conditiile in care au fost pe primul loc 75% din timp, si au facut fericiti suporterii care asteptau de mult timp un motiv de bucurie.

Dupa ce s-au pozat cu trofeul oferit de FRF, dar si cu medaliile, sefii Nicolae Badea si Cristi Borcea au disparut in ceata, lasand jucatorii sa se bucure singuri. Nicio petrecere, nici macar o masa de adio, mai ales ca multi dintre fotbalisti vor parasi clubul in aceasta vara. In aceste conditii, jucatorii lui Bonetti au fost nevoiti sa-si faca planuri individuale de sarbatorire a succesului. Astfel, veteranii Niculae, Danciulescu, Munteanu sau Moti au celebrat in gasca, la o cafenea din Bucuresti. Tucudean, Balgradean si brigada tanara de la Dinamo au mers in Herastrau, la Restaurantul „Casa di David”, iar staff-ul tehnic s-a dus la hotel, antrenorul principal Dario Bonetti preferand sa cineze cu sotia sa, la hotelul in care locuieste. Dupa miezul noptii, actionarii i-au chemat pe toti la „Doi Cocosi”, dar era deja prea tarziu, iar fotbalistii au preferat sa mearga la somn.

author avatar
Sebastian Stan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger