AcasăSPORTCum a refuzat Băsescu să-l grațieze pe Gică Popescu. „Nu, băi, nu,...

Cum a refuzat Băsescu să-l grațieze pe Gică Popescu. „Nu, băi, nu, lasă-l să mai stea și el o perioadă acolo!”

Cum a refuzat Băsescu să-l grațieze pe Gică Popescu. „Nu, băi, nu, lasă-l să mai stea și el o perioadă acolo!” (foto: facebook/Traian Basescu)

Apar noi detalii în privința perioadei prin care a trecut, în urmă cu ceva ani, fostul căpitan al naționalei de fotbal a României și al echipei Barcelonei, Gică Popescu.

Despre Popescu se știe că a fost condamnat la închisoare, în 2014, în deja celebrul „dosar al Transferurilor”, alături de alte nume grele din fotbalul autohton. Sentință ce a fost pronunțată cu o zi înaintea alegerilor de la Federație Română de Fotbal.

Ponta a dezvăluit ce a vorbit cu Băsescu

Mai nou, s-a aflat de la fostul premier Victor Ponta, șef al Guvernului la acel moment, despre discuția avută de actualul lider al Pro România cu fostul președinte Traian Băsescu, cu privire la grațierea fostului căpitan al naționalei de fotbal.

Invitat la Marius Tucă Show, fostul prim-ministru a dezvăluit că a vorbit cu Traian Băsescu, președinte la acea dată, despre o cerere de grațiere în cazul lui Popescu.

„Nu, băi, nu, lasă-l să mai stea și el o perioadă acolo!”

Ponta a spus și ce i-a răspuns Băsescu, și anume că fostul președinte ar fi fost preocupat de ce zice „lumea”. „M-am dus la Băsescu, pentru că uneori aveam o relație bună cu el, cum e el așa sus, jos. Am zis, domnule președinte, vă fac eu cererea, conform legii cererea de grațiere trebuie să vină de la Ministrul Justiției, era Cazanciuc.

I-am zis, vorbesc eu cu Cazanciuc, doar e Gică Popescu, a făcut ceva pentru țara asta și dumneavoastră doar semnați și spuneți «Nenorociții ăia de la Guvern mi-au dat să semnez». Mi-a zis: «Băi Victore, băi, tu știi, nu am nimic cu Gică ( Popescu n.r.), dar nu am cum să fac așa ceva, ce ar zice lumea?» Domnule, în primul rând lumea v-ar aplauda și în al doilea rând oricum nu mai candidați, «Nu, băi, nu, lasă-l să mai stea și el o perioadă acolo»”, a susținut Ponta.

author avatar
Andrei Coman
1.366 afisari

8 COMENTARII

  1. Popescu a facut pirnaie pentru ca era si a ramas cam „neprecaut” inhaitindu-se cu fratii Becali, Netoiu, etc.
    Nu a reusit in niciun proiect pe care l-a finantat sau la care a participat dupa ce n-a mai fost fotbalist.
    Cu gaozarul imputit treaba sta altfel, stirpitura are o ura crincena pe cei iubiti de popor, inalti, frumosi si stralucitori in domeniul lor de activitate.
    Sa mori in chinuri jigodie puturoasa, tu si tot tribul tau de retarzi plini de „succesuri” ca WC-ul de hirtii !

  2. popescu daca ajungea la federatie era marioneta clanului becali . punct . restul sint lacrimi aiurea .

  3. L-a executat el pe singurul cosmonaut român care a zburat in spațiu, darmite pe Popescu. Si cate alte valori ale României au fost puse la zid. Asta a fost misiunea lui …sa distruga tot ce este romanesc si autentic, sa distruga sperantele romanilor si spiritul natiei.

  4. Ponta si trage apa….
    Iar Gică si-a făcut-o cu mânuţa lui. Asa e când te lacomesti si te bagi cu totul în miere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger