AcasăSPORTCum a ratat gruparea "Teia Sponte" inlaturarea lui MM Stoica de la...

Cum a ratat gruparea „Teia Sponte” inlaturarea lui MM Stoica de la Steaua

Mihai Stoica nu este pe placul lui Teia Sponte

Daca Steaua nu elimina pe Ajax din Europa League, managerul general Mihai Stoica ar fi vorbit, astazi, la timpul trecut despre activitatea sa in Ghencea!

Mihai Stoica nu este pe placul lui Teia Sponte

Chiar si dupa calificarea in „optimile” Europa League, conducerea Stelei ramane impartita in doua tabere. Totusi, situatia ar fi fost alta daca echipa lui Laurentiu Reghecampf nu prindea, joi, o seara magnifica.

Teia Sponte

Surse din cadrul clubului sustin ca, in cazul unui dezastru in returul cu Ajax, Valeriu Argaseala si Teia Sponte ar fi incercat sa-l convinga pe Gigi Becali ca intreaga responsabilitate a esecului ii apartine managerului Mihai Stoica! Si, cum parerile celor doi au greutate in deciziile luate de latifundiar, sansele ca MM sa fi continuat la Steaua erau nule. La randul lui, se pare ca si Mihai Stoica incearca sa-l indeparteze de la club pe Valeriu Argaseala, managerul vorbindu-i regulat finantatorului Gigi Becali despre Felix Grigore, fostul sau subaltern de la Unirea Urziceni.

Saptamana trecuta, patronul „ros-albastrilor” a pus capat speculatiilor privind indepartarea lui Argaseala de la Steaua: „Vali Argaseala e un om de care nu te poti desparti, cuminte, corect, profesionist, n-ai cum sa-l lasi sa plece. MM isi vede de treaba lui, de fotbal, iar Vali isi vede de administrarea financiara a societatii. Nu au legatura unul cu altul, nu se intalnesc”.

author avatar
eNational
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger