AcasăSPORTCum a încercat Simona Halep să UITE de scandalul de dopaj în...

Cum a încercat Simona Halep să UITE de scandalul de dopaj în care e implicată. În compania cui a fost văzută

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Simona Halep a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă și că va depune toate eforturile pentru a se apăra. Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare.

Halep, la plimbare cu familia, prin Bucureşti

Jurnaliştii de la ProSport au surprins-o în Capitală, zâmbitoare și relaxată, în timp ce se plimba alături de fratele său, soția acestuia și fiica lor, nepoțica preferată a jucătoarei de tenis, iar imaginile sunt aici.

Simona Halep a ieșit la plimbare, în zona Primăverii, unde deține o locuință în valoare de sute de mii de euro. Aceasta a afișat o atitudine relaxată, pozitivă și deloc îngrijorată, ca și cum nici nu s-ar afla în plin scandal de dopaj.

Simona va contesta suspendarea

Cristian Jura, arbitru în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a oferit ultimele detalii cu privire la cazul lui Halep. Acesta a menționat cât timp are sportiva pentru a contesta decizia și căile pe care trebuie să le urmeze.

„Singurul lucru pe care îl poate face este să conteste punerea ei sub acuzare. Apoi să stabilească o strategie de apărare. Ea trebuie să conteste la Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. Termenul la TAS este de 21 de zile de la data la care i-a fost comunicat documentul. Poate a avut o prescripție de la medic”, a spus specialistul.

author avatar
Andrei Ștefan
580 afisari

2 COMENTARII

    • sa apara la tine in camara , muraturile sa ti le haleasca, casa(de bani) sa ti-o praduiasca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger