AcasăSPORTCum a cantat Gigi Becali de fericire ca a castigat Steaua! (VIDEO)

Cum a cantat Gigi Becali de fericire ca a castigat Steaua! (VIDEO)

Gigi Becali nu a mai putut  de fericire si a inceput sa cante cand a iesit de pe stadion pentru a sarbatori victoria Stelei.

De mentionat este ca Gigi Becali s-a urcat in mijlocul  multumii si a inceput sa fredoneze un cantez religios.

„O sa le aratam celor de la Chelsea ca spiritul este mai puternic decat materia. Si finala, o sa mergem la Amsterdam sa dam cu tamaie si cu apa sfintita. Sa mearga copiii la biserica si sa mergeti toti ca Dumnezeu ii da lui Becali”, a spus patronul Stelei.

[youtube]A8j3Bmrn2V8#![/youtube]

Vineri, Gigi Becali l-a rasplatit pe copilul care se ruga pentru victoria Stelei la loviturile de departajare. Patronul gruparii din Ghencea l-a chemat pe baiat la Palatul din Aleea Alexandru si daruit o icoana, plus bilete pe viata meciurile echipei sale favorite. „Cat esti de mic, mi-ai dat putere. Mi-era frica sa mai vad penalty-urile, am vrut sa cobor la masina. Dar, cand te-am vazut pe tine, iar apoi pe mama ta, am decis sa raman in loja pana la final. Am zis ca nu poate Hristos sa ne lase sa pierdem. Pentru ca mi-ai dat putere, iti dau tie o icoana. Toata viata ta, cat traiesc eu, iti dau numarul meu de telefon, si o sa stai cu mine in loja. Toată viata, trei bilete la VIP, cele mai bune!”, a spus Becali

author avatar
Andra Nesu
1.153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger