AcasăSPORTCum a ajuns Marius Stan un MM Stoica

Cum a ajuns Marius Stan un MM Stoica

Marius Stan nu mai este pe placul presedintelui Ionel Bors

Directorul campioanei a ramas fara drept de semnatura, situatie similara cu cea a managerului de la Steaua. La Galati se ascut sabiile politice si se aud sirenele procurorilor DNA.

In viziunea lui Ionel Bors, Marius Stan a luat locul porcului

Ce se anunta o simpla sedinta a Consiliului de Administratie s-a transformat intr-un adevarat tsunami care ameninta sa faca din Otelul Galati o Unirea Urziceni. Marti, presedintele Ionel Bors i-a retras dreptul de semnatura lui Marius Stan, directorul general devenind un Mihai Stoica: sef pe hartie, fara nicio autoritate in fata subalternilor. Exista trei scenarii lansate pe piata in legatura cu acest subiect si niciunul nu-i este favorabil lui Stan.

1. Ionel Bors (mana dreapta a indienilor de la „Mittal”) ar fi comandat un audit contabil la club, iar rezultatele financiare l-ar incrimina pe Marius Stan. „Otelul si-a facut multe datorii in sezonul trecut, cand a luat titlul, iar acum trebuie sa plateasca”, afirma Marian Iancu, patronul Politehnicii Timisoara.

Marius Stan nu mai este pe placul presedintelui Ionel Bors

2. Ajutat si de PDL sa castige titlul, din sezonul trecut, Marius Stan ar fi intors foaia in ultimele saptamani, trecand in barca USL. Tot mai multe zvonuri il dau drept candidatul acestei aliante la Primaria Galati. Nu-i exclus ca, prin controlul financiar demarat la club si tarcoalele procurorilor DNA, „portocalii” sa incerce sa-i arate pisica „tradatorului” Stan. Dumitru Dragomir, presedintele LPF, este convins ca asistam la o rafuiala politica: „Stan s-a intalnit zilele trecute cu Antonescu si Ponta si de aici i se trage. Este o razbunare a celor care conduc tara”.

3. Numele lui Mihai Stoica apare si in aceasta poveste. Din cate se pare, managerul Stelei incearca sa-si croiasca drum spre conducerea Otelului, in eventualitatea in care Gigi Becali se va debarasa, pentru a doua oara, de serviciile sale. Fost subaltern al lui Marius Stan si ulterior sef cu puteri depline, MM mai are trecere prin „Combinat” gratie nasului sau de cununie, Ion Florentin Sandu, fost parlamentar si sef peste intreg „Sidexul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
646 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger