AcasăSPORTCum a ajuns Gigi Becali „sa se dea” pe iPad

Cum a ajuns Gigi Becali „sa se dea” pe iPad

Vremurile in care patronul Stelei confunda „blogul” cu „globul” au apus! Astazi, Gigi Becali nu mai e un novice intr-ale tehnologiei, el lucrand deja cu iPad-ul.

Becali face demonstratie in fata ziaristilor

Desi are 53 de ani, finantatorul Stelei nu vrea sa ramana in urma cu tehnologia. Daca in urma cu cativa ani abia stia de unde vin termeni precum „Internet”, „wireless”, „blog”, „mail” sau „desktop”, astazi, Becali demonstreaza ca poate lucra inclusiv cu iPad-ul. Seful Stelei a surprins asistenta aparand miercuri, la o conferinta de presa tinuta la Palat, cu o tableta a celor de la Apple. Secretul ni l-a dezvaluit un apropiat al patronului stelist.

Totul a inceput cu un portal dedicat scouterilor

Portalul Wyscout.com, cel care i-a deschis sefului Stelei calea spre inalta tehnologie

Acum doua luni, Steaua a incheiat un contract cu un portal italian dedicat scouterilor. Este vorba despre Wyscout.com, platforma la care sunt abonate mai toate cluburile mari de fotbal din Europa, dintre care mentionam doar Inter Milano, AC Milan, Juventus, FC Liverpool ori FC Porto. Din Romania, portalul respectiv ii mai are clienti pe cei de la CFR Cluj, „U”Cluj, Federatia Romana de Fotbal si firma de management sportiv Becali Sport. Prin intermediul acestui portal, orice abonat poate urmari inregistrari integrale cu majoritatea partidelor de fotbal disputate in campionatele de pe continent, precum si evolutiile fotbalistilor care pot face obiectul unui eventual transfer. In acest fel, cluburile nu mai au nevoie de scouteri care sa faca deplasarea in diferite tari pentru a urmari jucatori, programul Wyscout.com jucand rolul de substitut.

Gigi, contul si iPad-ul

Tableta Apple nu mai are secrete pentru finatatorul Stelei

FC Steaua a optat pentru un abonament Premium, de 10.000 de euro pe an, acesta incluzand trei conturi, acces nelimitat, un iPad cadou, un decodor Apple TV si un video player. Unul dintre conturi a fost luat chiar de Gigi Becali, tot la acesta ajungand si iPad-ul atribuit ca bonus. Colaboratorii finantatorului au stat cateva zile pe capul latifundiarului pentru a-l invata cum se foloseste tableta, iar Becali – se spune – n-a fost un „elev” slab. Incet-incet, seful Stelei a ajuns sa nu se mai desparta de iPad, dovedind chiar dexteritate. Miercuri, patronul Stelei le-a aratat jurnalistilor un articol in care scria ca UEFA a cheltuit aproximativ 200.000 de euro pentru a inlocui gazonul de pe stadionul din Basel, teren care fusese distrus in urma unei ploi torentiale. La final, mandru, Gigi Becali a tinut sa precizeze ca nu a devenit dependent de tableta Apple, desi se pare ca lucrurile nu stau chiar asa!

author avatar
Mihai Koblenko
463 afisari

1 COMENTARIU

  1. are 53 si tot prost este, voi nu va uitati ca habar nu are ,se uita la IPAD ca la rastelul de fan de la oi? euro analfabetul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger