AcasăSPORTCum a ajuns "asistenta" Pamfile in tribuna la Supercupa Europei

Cum a ajuns „asistenta” Pamfile in tribuna la Supercupa Europei

Fosta colaboratoare-tablou a lui Dan Capatos la emisiunea „Un show pacatos” a fost prezenta, vineri seara, la Monte Carlo, la Supercupa Europei, in calitate de suporter al gruparii Chelsea Londra.

Inca din startul Supercupei, Madalina a dorit sa-si incurajeze echipa favorita, dar suporterii lui Atletico i-au strigat sa stea naiba jos, pentru ca nu vad golurile lui Radamel Falcao

Asta, asta dupa ce anterior startului partidei Chelsea – Atletico Madrid, bruneta din Gugesti, Vrancea participase si la tragerea la sorti pentru Europa League, in calitate de fosta partenera de viata a stelistului Gabi Matei, care o si iubea nespus, stingand tigarile pe coatele ei tocite pe bancile scolii.

Nu se stie daca popasul domnisoarei Pamfile in Principat a avut o legatura cu zvonurile potrivit carora Valeriu Argaseala s-ar afla in certuri cu sotia, dar daca aceasta barfa este o abureala, si suta la suta este, atunci e limpede ca vranceanca n-a fost invitata acolo de presedintele Stelei, cum nici Kassai sau Dragomir n-ar fi fost capabili de asa ceva. Ar mai ramane Iuliu Muresan, dar nici aceasta teorie nu sta in picioare, din moment ce oficialul CFR-ului, asa cum ii este obiceiul, de fiecare daca cand tragerea la sorti are loc la Monte Carlo, prefera sa dea o fuga mai intai la Nyon, in Elvetia, ca sa fie sigur. Altfel, pe „Stade Stade Louis II”, Madalina s-a bucurat singura de evolutia echipei favorite, din minutul 1 pana in minutul 6, dupa care nu s-a mai bucurat deloc, Atletico Madrid invingand cu 4-1.

author avatar
Mihai Koblenko
563 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger