AcasăSPORTCulmea ghinionului pentru Vlad Chiriches: La 4 centimetri de Real Madrid

Culmea ghinionului pentru Vlad Chiriches: La 4 centimetri de Real Madrid

Internationalul roman a ratat un transfer la puternica grupare spaniola din cauza inaltimii. Dezvaluirea a fost facuta chiar de impresarul jucatorului stelist, Ioan Becali.

Chiriches are multe atuuri, nu si pe cel al inaltimii

La 1,84 m, Vlad Chiriches nu este un jucator mic de statura, insa nici nu poate impune respect si teama printre atacantii din Primera Division, este de parere Jose Mourinho. In direct la „DolceSport”, impresarul Ioan Becali a povestit cum au decurs tratativele cu tehnicianul portughez pentru transferul internationalului roman: „Daca Vlad Chiriches avea cu 4 centimetri mai mult, atunci era de mult timp la Real Madrid. Acestea au fost cuvintele lui Mourinho. Despre asta e vorba in fotbalul de azi. Nu prea se mai cauta fundasi centrali de inaltimea lui Chiriches. Se cauta jucatori care distrug tot pe linia de fund”. Chiar si asa, Becali este convins ca „perla” Stelei nu va rata un transfer in strainatate pe o suma considerabila: „Vlad e un fotbalist foarte bun, care se va transfera pe bani multi, in cazul in care se va transfera. Momentan, asteptam cat mai multe semnale de la echipe importante din Europa; daca, totusi, Steaua nu va fi de acord, el isi va continua activitatea sub comanda lui Reghecampf”.

Ultima oferta primita de Steaua este de la Atletico Madrid. Castigatoarea Cupei Spaniei este dispusa sa plateasca doua milioane de euro pentru un imprumut pe un sezon, iar la anul, daca Vlad Chiriches confirma, transferul definitiv s-ar realiza pe 10 milioane!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger