AcasăSPORTCu Tecau spre primul loc

Cu Tecau spre primul loc

Tecau si Lindstedt joaca de trei ani impreuna, cuplul cucerind 11 trofee

Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt au castigat, duminica noaptea, primul turneu de Masters din cariera, dupa ce s-au impus, cu 6-4, 6-4, in finala de la Cincinnati, disputata impotriva indienilor Mahesh Bhuphati si Rohan Bopanna.

Tecau si Lindstedt joaca de trei ani impreuna, cuplul cucerind 11 trofee

Tecau si Lindstedt s-au razbunat, astfel, pentru finala de Masters pierduta anul acesta, la Madrid, in fata polonezilor Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski, scor 3-6, 4-6, si au obtinut un rezultat care sa le permita sa viseze frumos cu circa o saptamana inainte de startul US Open, turneu de Grand Slam care se va disputa pe o suprafata asemanatoare.

Victoria obtinuta la Cincinnati le asigura lui Tecau si Lindstedt atat calificarea directa la Turneul Campionilor care se va disputa in noiembrie, la Londra, cat si un ascendent moral fata de principalii adversari, Horia si Robert calificandu-se in finala de la Cincinnati dupa ce au trecut, in semifinale, de gemenii Mike si Bob Bryan, jucatori pe care cei doi nu ii mai invinsesera pana acum in precedentele trei intalniri. Finala de la Cincinnati a fost a patra castigata de Tecau si Lindstedt in acest an, romanul urcand, de ieri, pe locul al saselea in clasamentul mondial al celor mai buni jucatori de dublu. In plus, echipa alcatuita din cei doi jucatori ocupa locul al treilea in topul celor mai bune perechi din lume.

author avatar
Cristi Ionita
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger