AcasăSPORTCu stadioanele închise pentru suporteri, patronii devin huligani: Mititelu junior, suspendat un...

Cu stadioanele închise pentru suporteri, patronii devin huligani: Mititelu junior, suspendat un an de Jandarmerie!

adrian mititelu jrCu stadioanele închise pentru suporteri, patronii devin huligani: Mititelu junior, suspendat un an de Jandarmerie!

Episod halucinant la meciul Rapid – U Craiova 1948, 0-0, din Liga 1, de luni seară. În minutul 73, când Ljuban Crepulja se pregătea să execute o lovitură liberă din propria jumătate, înspre fotbaliștii Rapidului a fost aruncată din tribună, de către un oficial al lui U Craiova 1948, o sticlă cu apă.

Fostul internațional a evitat lovitura și a răbufnit la adresa persoanei care a aruncat obiectul.

Persoana respecivă, amendată și suspendată 1 an

Jandarmeria Craiova s-a sesizat după incidentele de la Mioveni, orașul în care s-a disputat partida, și a anunțat că a dictat persoana care a aruncat cu sticla din tribune a fost identificată, amendată și suspendată timp de un an de pe stadioane.

Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, a transmis Jandarmeria.

Oficialul respectiv este Adrian Mititelu jr

Oficialul la care Jandarmeria face referire este Adrian Mititelu jr., patronul celor de la FCU Craiova. Omul de afaceri a ajuns în zona în care a izbucnit incidentul pentru a aplana conflictul, moment în care a fost legitimat de Jandarmerie și, ulterior, suspendat și amendat.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, a spus Adrian Mititelu junior la finalul partidei.

author avatar
Andrei Ștefan
301 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Mititelu Jr., ce fel de mafiot grande esti tu daca nu poti sa le dai un cap in gura la jandarmii aia increzuti si sarantoci ? 🙂 Pai, la ce mare bogatan esti tu, ii cumperi pe toti la reducere !! Ha ha ha 🙂 Apoi, mergi in birou la seful lor burtos si korupt de plezneste, si ii dai cateva palem peste ceafa, sa se trezeasca si ala drakului odata la realitate !! Pai, ce fel de viata e aia in care ratatii astia globalisti nu te lasa sa iti etalezi stilul tau de viata de mare bogatan aparte ? 🙂 Pai, ce, te compari tu cu toata plevuska de sarantoci, bai, tu atat de mare mafiot esti ca nici nu tebuie sa faci nimic ca sa le arati cat de mare mafiot esti !! Ha ha ha 🙂 Multumim, Mititelu Jr., pntru sansa de a-ti fi contemporan, tu esti deja mai mare ca Maradona, tu esti deja larger than life, cum ar zice americanii aia dusi toti cu pluta si drogati de nu mai pot !! Ha ha ha 🙂

  2. Suntem de rasul lumii si la fotbal , o echipa nationala cu o formula de atac si o tactica penibila , un joc lent previzibil cu jucatori relaxati fara daruire in joc si in special cei din atac cu Alibec si I.Hagi , cum poti sa-i pui pe acesti doi care nu joaca nimic nici la echipele lor de club , in atacul nationalei de fotbal a Romaniei intr-un meci decisiv ????? Antrenorul in mod inexplicabil il tine in teren pe acest I.Hagi tot meciul in conditiile in care el cu Alibec si Tanase din atacul nationalei noastre au jucat ceva de curtea scoli , joc lent previzibil , pase gresite iar Alibec, Tanase , Tosca care au facut un joc slab au fost schimbati tarziu , inexplicabila a fost si schimbarea lui Stanciu si Cicaldau !!! In acest meci cu echipa modesta a Islandei era necesara prezenta in echipa a lui Ciprian Deac ce are forta viteza si rezultate foarte bune la pase decisive si finalizare de asemenea la finalizare din faze fixe s-a simtit lipsa in teren a lui Burca , acesti doi jucatori renumiti si prin daruirea totala in joc ceea ce la unii jucatori a lipsit .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger