AcasăSPORTCu sotia jefuita, Cavani vrea sa plece de la Napoli

Cu sotia jefuita, Cavani vrea sa plece de la Napoli

Dupa ce s-a despartit de argentinianul Ezequiel Lavezzi, cedat la Paris Saint Germain pentru 32 de milioane de euro, Napoli l-ar putea pierde si pe golgeterul Edinson Cavani, care vrea sa plece de la gruparea de pe „San Paolo”, dupa ce sotia sa a fost jefuita de doi necunoscuti.

Cotat de Aurelio De Laurentiis la 100 de milioane de euro, Cavani nici nu mai vrea sa auda de formatia napoletana, dupa ce sotia sa, Maria Soledad, a fost atacata chiar langa stadionul „San Paolo”, si spera ca boss-ul lui Napoli sa accepte sa-i dea drumul pe o suma mult mai mica. Aflata in propria masina, Maria a fost atacata, marti seara, de doi indivizi care au deposedat-o de ceasul Audemars Piguet, cotat la 18.000 de euro, si au amenintat-o cu moartea.

Aflata in stare de soc, frumoasa sud-americanca l-a sunat imediat pe Cavani, care se afla la Londra, cu nationala olimpica a Uruguaiului. Acesta a reusit sa angajeze doi bodyguarzi pentru sotia sa si i-a transmis agentului sau ca este momentul ca aventura sa pe „San Paolo” sa se termine. Este a doua oara in acest an cand familia Cavani are de patimit de pe urma hotilor. In luna martie, resedinta familiei Cavani de la marginea orasului a fost sparta, in plina noapte, de mai multi indivizi care au golit-o de numeroase bunuri si i-au facut pe uruguaieni sa se mute intr-un penthouse din centru.

author avatar
Cristi Ionita
804 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger