AcasăSPORTCu sau fara Gyor?

Cu sau fara Gyor?

Doar unguroaicele de la Gyor pot sta in calea Oltchimului

Oltchim isi va afla astazi adversarele din faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, iar problema este daca elevele danezului Vestergaard vor infrunta Gyori ETO, principala contracandidata la castigarea trofeului.

Stanca a fost cea mai buna jucatoare in returul cu Buxtehuder

Campioana Romaniei a incheiat en-fanfare prima faza a grupelor. Duminica, valcencele s-au impus, cu 30-22, in returul cu Buxtehuder, si au castigat Grupa A cu maximum de puncte, 12, egalandu-si recordul din sezonul 2007-2008.

Doar unguroaicele de la Gyor pot sta in calea Oltchimului

Doar o singura echipa a reusit o performanta similara in actuala stagiune, Gyori ETO, nimeni altele decat principala contracandidata la castigarea trofeului.

Astazi, „galacticele” isi afla adversarele din faza a doua a grupelor, Oltchim urmand sa pice cu o castigatoare de grupa (Gyori ETO, Larvik sau Zvezda) si cu doua dintre formatiile venite de pe locul 2 (Krim, Ferencvaros sau Buducnost). Scenariul este simplu, dar ridica un mare semn de intrebare. Increzatoare in propriile forte, majoritatea valcencelor mizeaza pe o eventuala intalnire cu Gyor abia in finala, ceea ce ar insemna ca cele doua mari favorite sa fie repartizate in grupe diferite, pe care sa le incheie pe pozitii similare. Exista insa si voci care nu ar spune „nu” unei grupe cu Gyo, din care cele doua formatii sa se califice la brat in semifinale, in ideea ca „astfel am putea sa le luam pulsul”.

author avatar
Cristi Ionita
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger