AcasăSPORTCu Rednic pe banca, Standard viseaza din nou la titlu

Cu Rednic pe banca, Standard viseaza din nou la titlu

Rednic si staff-ul sau la meciul cu OH Leuven

Mircea Rednic este privit deja ca un adevarat Mesia pe „Stade de Sclessin”, dupa ce duminica seara a obtinut a doua victorie consecutiva pe banca lui Standard, 2-0 cu OH Leuven.

Rednic si staff-ul sau la meciul cu OH Leuven

Tehnicianul roman de 50 de ani a revitalizat rapid o corabie aflata in deriva, Standard Liege impresionand sub comanda lui Mircea Rednic.

Jucatorii lui Standard si-au recapatat bucuria de a juca

Pe langa faptul ca a obtinut doua victorii la 0 (2-0 la Genk si 2-0 cu OH Leuven), Standard a facut senzatie gratie jocului practicat, reusind sa puna la respect adversare situate mai bine in ierarhia din Jupiler Pro League.

In urma victoriei de duminica, Standard a urcat pe locul 7, cu 22 de puncte acumulate din 14 etape, iar pe „Sclessin” miroase din nou a titlu, mai ales ca gruparea din Liege este la numai sase lungimi in spatele liderului surpriza Zulte-Waregem, ceea ce s-ar traduce intr-un avans de numai trei puncte la startul play-off-ului. Totusi, pentru a accede in play-off, Standard trebuie sa mai urce macar un loc, doar primele sase echipe urmand a se bate, in final, in turneul pentru titlu.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger