AcasăSPORTCu ce se ocupa Mutu inainte de Petrolul - Astra? Injura jurnalistii...

Cu ce se ocupa Mutu inainte de Petrolul – Astra? Injura jurnalistii care-l dau cuplat cu Bianca Dragusanu

Adrian Mutu a revenit de ceva timp in Liga I, dar tine prima pagina a ziarelor mai degraba gratie prestatiilor din viata privata.

Sotia sa, Consuelo, nu a mai venit la Bucuresti, iar Mutu a fost zarit in compania mai multor vedete autohtone, astfel ca s-a zvonit tot mai des ca atacantul ar urma sa divorteze.

Mutu a infirmat zvonul, dar Consuelo a postat un mesaj mai mult decat interesant pe un celebru site de socializare.

In cele din urma, a aparut informatia conform careia Mutu ar fi inselat-o chiar cu deja celebra Bianca Dragusanu. Si … ce face un fotbalist care se respecta cu putin timp inainte de un meci extrem de important? Normal, nu se antreneaza intens ci incaleca site-urile de socializare pentru a-i trage la raspundere pe jurnalistii care au lansat vestea relatiei dintre Mutu si Bianca.

„Domnilor „jurnalisti”(click si spy news) TERMINATI CU PROSTIILE CARE LE SCRIETI DESPRE MINE…nu am nici o treaba cu femeia asta si scrieti numai aberatii!!!” este mesajul incredibil postat de Adrian Mutu pe Facebook.

Atacantul a fost luat in colimator de fanii sai. Motivul principal? Numeroasele greseli gramaticale facute.

Duminica seara, Petrolul si Astra joaca un meci extrem de important in lupta pentru locul al doilea al clasamentului din Liga I, iar Adrian Mutu este considerat principala arma a gazdelor, desi s-a antrenat mai mult pe site-urile de socializare si prin cluburile de noapte. De altfel, Mutu nu a reusit sa rupa gura targului de cand s-a reintors in tara, evolutiile acestuia fiind considerate a fi unele lamentabile.

author avatar
Cristi Ionita
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger