AcasăSPORTCu ce a ramas Mihaela Borcea dupa divort

Cu ce a ramas Mihaela Borcea dupa divort

Doua imobile in Floreasca, motelul din Botosani si un spatiu comercial. Cu asta s-a ales fosta sotie a actionarului dinamovist dupa pronuntarea divortului.  In plus, resedinta din comuna Pantelimon a ramas in proprietatea Mihaelei, Cristi avand, deja, mutatie pe Voluntari.

Mihaela si Cristi Borcea au fost casatoriti timp de 22 de ani

Orice s-ar spune, Cristi Borcea a fost atent cu Mihaela la intocmirea actelor de divort. Plecat la Miami, alaturi de noua sotie, Alina Ioana Vidican, actionarul clubului Dinamo s-a asigurat ca nimic nu-i va lipsi familiei lasate in urma. Astfel, pe 27 aprilie a.c, patru proprietati „subordonate” companiei „Crimbo Gas 2000 SRL” au trecut in patrimoniul „SC Michelle SRL”, societate controlata in totalitate de Mihaela-Mariana Borcea. Valoarea bunurilor facute cadou de Cristi Borcea se ridica la suma de 11.417.702 lei, aproximativ 2,8 milioane de euro, la cursul de schimb valutar aferent acelei date.

Mosiera din buricu’ targului

Omniasig-ul plateste chirie Mihaelei pentru sediul din Floreasca

Imobilele de la numerele 28 si 30 de pe Calea Floreasca sunt, acum, in proprietatea fostei sotii a finului lui Gigi Becali. Vorbim despre doua cladiri in suprafata totala de 655,48 mp, evaluate la 6.036.179 ron (cca. 1,5 milioane euro).

"Premier" a fost inaugurat in 2010

La acestea, se adauga un spatiu comercial in Pantelimon (la parterul blocului A1, amplasat pe blvd. Biruintei, nr.4) si un motel in Botosani (plus utilajele aferente).

Hotelurile de pe litoral raman in familie

Cristi Borcea nu renunta la „Bavaria Blu” si „Muntenia”, cele doua hoteluri detinute in statiunile Mamaia, respectiv Neptun. Elena Borcea, ruda apropiata a sefului de la Dinamo, este trecuta ca actionar majoritar (90%) in „SC M&A Turism Litoral SRL”, societatea care patroneaza respectivele stabilimente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.900 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger