AcasăSPORTCu Astra, in Trivale

Cu Astra, in Trivale

Steaua – Astra va umple pana la refuz arena din Pitesti

Asa cum era de asteptat, conducerea Stelei a decis ca urmatorul joc de pe teren propriu al campioanei sa se dispute la Pitesti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Steaua – Astra va umple pana la refuz arena din Pitesti

In acest sens, sefii ros-albastrilor au solicitat LPF sa isi dea acceptul pentru ca partida cu Astra Giurgiu, din etapa a 19-a, sa aiba loc in Trivale. Deocamdata, se stie ca toate stadioanele pe care se disputa partide in Liga 1 sunt inspectate de catre o comisie a Ligii Profesioniste, care trebuie sa omologheze arenenele in functie si de opiniile reprezentantilor Jandarmeriei. Potrivit unor surse din LPF, stadionul din Pitesti a fost si el vizitat, iar acolo s-au facut cateva recomandari privind remedierea unor neregului descoperite. Daca aceste probleme vor fi rezolvate in timp util, atunci Steaua va putea juca la 100 de km de Capitala meciul cu Astra.
Dupa cum se stie, „Arena Nationala” nu are autorizatie de securitate in caz de incendiu, motiv pentru care „colosul” de 250 de milioane de euro este inchis si nu poate organiza niciun fel de evenimente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger