AcasăSPORTCu arcada sparta de Klitschko, neamtul Charr a vrut sa bata arbitrul

Cu arcada sparta de Klitschko, neamtul Charr a vrut sa bata arbitrul

BATAIE Klitschko l-a umplut de sange pe Charr

Boxerul ucrainean Vitali Klitschko si-a aparat, sambata noaptea, titlul de campion mondial al greilor in versiunea WBC, dupa ce l-a invins, prin knock-out tehnic, in repriza a patra, pe germanul Manuel Charr, intr-un meci disputat la Moscova.

BATAIE Klitschko l-a umplut de sange pe Charr

Confruntarea a fost la discretia super-campionului ucrainean, Klitschko profitand la maximum de alonja net superioara (11 centrimetri), dar si de forta sa. Vitali a reusit sa-i deschida ambele arcade ale lui Charr inca din primele runde. Cu fata tumefiata si plina de sange, neamtul de origine siriana a fost oprit sa mai boxeze de catre arbitrul de ring, Guido Cavalleri, care a intrerupt lupta inainte de finalul cele de-a patra reprize.

PALMARES Vitali este neinvins din 2003

Extrem de nemultumit de decizia italianului, Charr a protestat vehement si a fost la un pas sa-l altoiasca pe arbitrul de ring, fiind oprit cu greu de membrii staff-ului sau. Neinvins din iunie 2003 si cu 45 de victorii la activ, Vitali Klitschko (41 de ani) sustine ca nu a decis inca daca va renunta definitiv la box in favoarea carierei de politician, desi specialistii sunt aproape convinsi ca victoria obtinuta de ucrainean impotriva lui Charr a fost ultimul meci al lui Vitali.

REACTIE Charr a protestat vehement la decizia arbitrului de a pune capat disputei

Neinvins in 21 de meciuri, Charr a suferit, sambata seara, primul esec din cariera, iar planurile sale „de a-i provoca pe David Haye si Dereck Chisoradupa ce-l bat pe ucrainean” ar putea suferi macar o amanare daca nu chiar vor fi anulate.

author avatar
Cristi Ionita
1.801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger