AcasăSPORTCSMS Iasi negociaza cu Andrei Cristea

CSMS Iasi negociaza cu Andrei Cristea

Cu numai sase goluri in opt etape, CSMS Iasi are una dintre cele mai slabe ofensive din campionat si asta intr-un sezon in care opt echipe vor intra in play-out-ul pentru evitarea retrogradarii.

Presedintele executiv al moldovenilor, Florin Prunea, a declarat, ieri, ca spera ca pana la finalul saptamanii sa finalizeze negocierile cu atacantul Andrei Cristea: „Suntem aproape de un acord cu Andrei Cristea. Pana vineri, speram ca el sa-si incheie conturile cu Salernitana si sa-l legitimam. Am purtat cateva discuţii cu jucatorul si, in mare, cererea e aproape de oferta. Pana nu semnam, insa, nu putem fi siguri de nimic”.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca mai cauta sa aduca la echipa si un fundas experimentat: „in urma discutiilor purtate cu antrenorul Nicolo Napoli am ajuns la concluzia ca mai avem nevoie de un fundas central de picior stang. Avem mai multe variante, intre care si un brazilian”.

Ajuns la 31 de ani, Andrei Cristea are un CV impresionant, cu formatii ca Steaua, Poli Timisoara, Dinamo, SC Karlsruhe si Salernitana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger