AcasăSPORTCSM Bucuresti, sub semnul Afroditei

CSM Bucuresti, sub semnul Afroditei

Majda Mehmedovic este nu doar o sportiva foarte frumoasa, ci si o handbalista extrem de valoroasa

Extrema stanga muntenegreana Majda Mehmedovic (25 ani) a semnat, ieri, un contract pe o perioada de doi ani cu campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti.

Majda Mehmedovic este nu doar o sportiva foarte frumoasa, ci si o handbalista extrem de valoroasa

Considerata una dintre cele mai frumoase sportive din lume, Mehmedovic joaca din 2008 la Buducnost Podgorica (colega de echipa cu Cristina Neagu), formatie cu care a castigat de doua ori Liga Campionilor (2012 si 2015). Detinatoare a titlului european cu reprezentativa Muntenegrului (2012), Mehmedovic va ajunge la CSM din vara, dupa incheierea actualului sezon. Pana atunci, ea este in cursa pentru castigarea unei noi Ligi a Campionilor cu Buducnost, avand 49 de goluri marcate in faza grupelor; in sferturi, echipa din Podgorica va da peste HCM Baia Mare!
„CSM Bucuresti are un proiect de performanta pe termen lung, cu o proiectie distribuita pe toate palierele. Transferul Majdei Mehmedovic atinge toate scopurile noastre. Intarim echipa de senioare in vederea meciurilor pe care le vom juca la cel mai inalt nivel in Europa si, totodata, le furnizam grupelor din Centrul de Copii si Juniori inca un model de sportiv de mare valoare”, a declarat Bogdan Vasiliu, directorul general al clubului detinut de Primaria Capitalei. La randul ei, Majda Mehmedovic s-a aratat incantata de transferul in Romania: „Sunt foarte entuziasmata pentru ca voi merge intr-o alta tara, intr-un alt oras, la un nou club. Sper ca voi petrece un timp frumos la CSM si vom avea rezultate mari. Cristina Neagu a vorbit tot timpul despre Romania si despre CSM Bucuresti si mi-a spus ca va fi extraordinara acolo. Sper ca are dreptate”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger