AcasăSPORTCSM Bucuresti, primul titlu de campioana

CSM Bucuresti, primul titlu de campioana

Handbalistele CSM-ului vor sa cucereasca si Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a cucerit in premiera titlul national, dupa ce a invins, in deplasare, campioana de anul trecut, HCM Baia Mare, cu scorul de 20-17, in a doua partida din cele trei programate in finala Ligii Nationale.

Handbalistele CSM-ului vor sa cucereasca si Liga Campionilor

In primul meci al finalei, disputat in 22 mai, la Bucuresti, CSM a castigat la un gol distanta (23-22), astfel ca scorul general este de 2-0, iar echipa din Capitala cucereste titlul national in premiera. Se poate spune despre CSM Bucuresti ca este noua regina a handbalului romanesc, o echipa care aminteste de forta Oltchimului, legendara trupa din Ramnicu Vilcea. Cu jucatoare ca Joergensen, Pessoa, Manea, Gullden sau Fisker si cu Mette Klit pe banca, trupa bucuresteana pare a avea forta sa domine Liga Nationala ani buni de acum inainte.
CSM Bucuresti va evolua direct in grupele Ligii Campionilor in sezonul 2015-2016, iar finalista HCM Baia Mare ar urma sa evolueze in preliminariile competitiei. Medalia de bronz a stagiunii a fost cucerita de formatia Corona Brasov.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger