AcasăSPORTCSA Steaua, in Top 10!

CSA Steaua, in Top 10!

Handbalistii Stelei au ca obiectiv titlul in Liga nationala

Antrenorul principal al echipei masculine de handbal CSA Steaua, Viorel Mazilu, si-a propus sa aduca gruparea „ros-albastra” intre primele zece formatii din lume.

Handbalistii Stelei au ca obiectiv titlul in Liga nationala

Pentru asta, Mazilu a cerut inca trei transferuri pe langa cele noua deja realizate in vara asta: un inter stanga, un pivot si un aparator central. Cu aceste posturi rezolvate, fostul component al echipei nationale garanteaza ca CSA Steaua va defila in campionat si se va bate cu Barcelona si Fuchse Berlin la suprematie in Europa. „Doresc sa mai achizitionez un inter stanga, un pivot si un aparator central. Imi propun ca obiectiv sa aducem Steaua in primele zece cluburi din lume, mai ales ca sunt de 25 de ani aici”, a spus Mazilu.
Echipa „militara” a efectuat recent un stagiu de pregatire la Snagov si a disputat, saptamana trecuta, trei partide amicale, inregistrand doua victorii si o remiza.

Azi, cu Tunisia, in „optimi” la C.M. de tineret

Nationala de tineret (foto) va juca astazi in optimile de finala ale „mondialului” din Brazilia cu Tunisia. In ultimul joc din grupa B, Romania a pierdut in fata Spaniei, 23-28, si a incheiat grupa pe locul secund. Celelalte partide din „optimi” sunt: Spania – Rusia, Coreea de Sud – Egipt, Brazilia – Danemarca, Suedia – Portugalia, Qatar – Belarus, Germania – Argentina si Franta – Norvegia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger