AcasăSPORTCSA Steaua: „Gigi, nu iei nimic din Ghencea!”

CSA Steaua: „Gigi, nu iei nimic din Ghencea!”

Degeaba a anuntat Gigi Becali ca vrea sa-si recupereze investitia facuta in Ghencea, CSA Steaua il anunta ca niciun fir de iarba nu va iesi pe poarta complexului.

Becali, obligat sa renunte la toate investitiile facute in Ghencea

„Am facut plangere penala, caci avem multe lucruri in Ghencea. La tribuna oficiala, trebuie sa demontam tot, sa ramana doar scaunele. Toate sunt cumparate de noi. Si nocturna e in proprietatea firmei mele. Scoatem liftul, camerele de luat vederi, becuri, neoane, nocturna, lasam totul in paragina, rugina si pereti goi”, declara Becali nu numai o saptamana in urma.

Raspunsul Armatei a venit dupa cateva zile: Gigi Becali nu are niciun drept asupra bunurilor din Ghencea, ele deja au intrat in patrimoniul statului! „Conform prevederilor contractuale aferente perioadei 2004-2010, toate investitiile efectuate de SC FC Steaua SA in stadionul de fotbal pentru aducerea acestuia la standardele UEFA au intrat in patrimoniul statului”, se arata in comunicatul CSA Steaua.

Gigi Becali a tinut sa aiba ultimul cuvant: „Nocturna nu face parte din protocolul semnat cu CSA, este in patrimoniul firmei, deci Armata nu o poate confisca. Toate acele investitii ne-au costat bani. Trebuie sa le iau inapoi, nu sunt ale mele, sunt ale societatii, luate pe bani scosi din firma”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger