AcasăRecomandariCSA reclama la Tribunal: FCSB nu e Steaua Bucuresti!

CSA reclama la Tribunal: FCSB nu e Steaua Bucuresti!

Gigi Becali nu scapa de procesele cu Armata. De data aceasta, latifundiarul este acuzat de nerespectarea deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, din decembrie 2014, prin care i s-a interzis sa mai foloseasca marca „Steaua Bucuresti”.

Actiunea in instanta a fost introdusa de lt.col. Florin Talpan, jurist in cadrul Ministerului Apararii Nationale, acelasi personaj care a obtinut la ICCJ victoria din finalul anului trecut.

FCSB-ului i se imputa ca s-a folosit pe plan sportiv si comercial de notorietatea brand-ului „Steaua Bucuresti”! Echipa lui Gigi Becali este inscrisa in campionat chiar sub acest nume – „Steaua Bucuresti” – cu toate ca Inalta Curte i-a interzis asta in mod clar.

Ajutata de FRF si LPF, FCSB s-a inscris in Liga 1 chiar sub denumirea de „FC Steaua Bucuresti”, a dus la bun sfarsit returul sezonului trecut, iar la final a incasat potul de trei milioane de euro, rezervat castigatoarei titlului.

Prin demersul inaintat la Tribunalul Bucuresti, CSA Steaua spera sa oblige firma lui Gigi Becali sa isi modifice numele inregistrat la Registrul Comertului si implicit denumirea sub care joaca echipa in campionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger