AcasăSPORTCruduta l-a parasit pe Costea spre binele lui!

Cruduta l-a parasit pe Costea spre binele lui!

Cruduta a plans in hohote dupa Costea

Dupa ce patronul Stelei l-a amenintat ca-l da afara daca o mai frecventeaza pe asistenta lui Dan Capatos, atacantul Stelei a aflat, de la televizor, ca apetisanta bruneta l-a declarat liber de „contract”. Evident, au curs foarte multe lacrimi!

Cruduta a plans in hohote dupa Costea

Asistenta lui Dan Capatos a imbinat miercuri seara ultilul cu neplacutul. De dragul lui Mihai Costea, dar si al audientei, Daniela a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca se desparte de atacantul Stelei, asta ca sa nu-i blocheze acestuia cariera.

Aventura lui "Nila" cu Daniela s-a terminat cum a inceput: la televizor

„Ii doresc sa ajunga cel mai bun fotbalist. Dar nu mai suntem impreuna, ca sa nu mai aiba de suferit. Am fost cuminti, nu am aparut in poze compromitatoare, dat asta e, relatie trebuie sa inceteze”, a declarat Crudu, amplasata pe canapeaua destainuirilor.

Gurile rele spun ca Mihai nu s-a despartit tocmai amiabil de Daniela

Bomboana pe coliva a pus-o Gigi Becali, care s-a declarat profund indurerat de suferinta indragostitilor, finantatorul apreciind, insa, ca ramane cum a stabilit el: „Daca fata plange, eu imi cer scuze pentru ce am spus despre ea (n.r.  a facut-o tarfa!). Dar sa-l lase in pace!”. Atat!

author avatar
Sebastian Stan
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger